Türkiye Fizyoterapistler Günü Etkinliği

8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü’nde HaYaT’ın İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü ile birlikte düzenlediği, moderatörlüğünü İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Özer Kaya’nın yapacağı ve TÜBA 2018 yılı Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ve 2020 yılı Yenilikçi Sağlık Profesyoneli Prof. Dr. Ela Tarakcı’nın deneyimlerini aktaracağı “Fizyoterapi Biliminde Fikirden Projeye: Bir Başarı Öyküsü” online etkinliğine katılarak fizyoterapi alanında proje yazımı ve uygulaması konularında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kayıt olmak için @ikcuhayat instagram adresiyle veya ikcuhayat2018@gmail.com ile ad-soyad, üniversite, sınıf ve e-posta adresi bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Etkinlik katılım linki e-posta yoluyla adresinize gönderilecektir.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat